Livre d'or

Willy Devos

06-07-19
Heerlijke lunch onder de platanen: Kalfszwezerik à l'ancienne en Scampi 't Schuitje met een glaasje rosé. Fijn gezelschap en uitstekende bediening. We komen zeker nog langs.

Dirk Jacobs

11-02-18
We hebben een heerlijke middag doorgebracht, dit is een restaurant om aan iedereen aan te bevelen, vlotte en zeer vriendelijke bediening en het eten was super. Bedankt lieve mensen.

Kurt Deschacht

04-05-17
Voor de derde maal dat we in de streek zijn , een tafeltje geboekt . Weer lekker gegeten en hartelijk ontvangen .

Familie Baudewyns - De Rho

22-11-16
Genieten met een grote G, steeds weer.

Dirk deruytere

24-07-16
Super lunchTajine let kabeljauw gedurdpfd maar bingo !!! Eerlijk eten aan eerlijke prijzen

Kristof Simoens

26-09-15
't Schuitje is een adres dat wij al jaren koesteren, waar we geregeld heengaan en ook al menige verjaardag of andere gebeurtenis hebben mogen vieren met vrienden en familie. We voelen ons hier altijd bijzonder welkom. De heerlijke en erg verzorgde gerechten zijn Frans geïnspireerd en de prijzen zeer redelijk voor de kwaliteit die je hier op je bord krijgt. Het verzorgde interieur en - bij mooi weer - de aangename binnenkoer doen de rest. Een aanrader!

D'hooge Marc

05-09-15
Zeer genoten van ons bezoek gisteren. Zeer lekker, alles vers en een vriendelijke bediening, het orgelpunt op een mooie uitstap Vlaamse Ardennen.

Lieve Declercq (Amberhoeve)

25-01-17
Het perfecte restaurant om onze gasten naartoe te sturen. Compleet dezelfde landelijke sfeer als onze B&B, op wandelafstand en dan nog eens superlekker ook!

Marnix & Nathalie Chevalier-Bauwens

01-09-15
We profiteren van de vernieuwde website om jullie aan iedereen aan te raden. Het is er altijd gezellig, aangenaam en vooral lekker. Wie nog niet langskwam weet niet wat hij/zij mist. Doe zo verder en tot binnenkort

Espérons que vous avez eu une bonne expérience dans notre restaurant ! Laissez nous un message.