Livre d'or

Marleen Vanden Haesevelde

13-05-22
Heel erg GENOTEN van het menu dat we gisteren namen! Super VRIENDELIJKE bediening, fijne babbel, heel LEKKER eten in een fantastisch KADER. Absolute AANRADER Doe zo verder en tot binnenkort!
Bekijk website

Didier Lauryssens

07-08-21
7-8-2021 Na lange tijd nog eens gaan eten. Corona weet je wel... Het Schuitje bedriegt niet. Relaxed, ongedwongen lekker eten. Fijne smaken, niet te ingewikkeld... gewoon heel goed. Deze keer jammer genoeg niet het goeie weer voor het terras. Maar als je dus lekker wil eten, aan een schappelijke prijs met een fijne bediening... welaan... ga naar het Schuitje. En eenmaal onze kinderen goeie smaken weten te waarderen, mogen ze mee ! Dank je wel voor de fijne avond !

Kristof Simoens

22-01-20
Na lange tijd niet in 't Schuitje te zijn geweest wegens omstandigheden die geheel aan ons te wijten waren, hebben we hier vorige week opnieuw gegeten. En God, wat komen we hier toch graag. Het blijft een van de zaligste adressen van de streek voor al wie de Franse keuken genegen is.

Jan Hoste-Betty Truyen

20-10-19
't Schuitje: Fijne, verzorgde, eerlijke keuken. Warme ontvangst en heel vriendelijke bediening in een landelijk kader. In één woord: een absolute aanrader met als extraatje voor de zomer een supergezellig terras onder de platanen. DOEN!

Willy Devos

06-07-19
Heerlijke lunch onder de platanen: Kalfszwezerik à l'ancienne en Scampi 't Schuitje met een glaasje rosé. Fijn gezelschap en uitstekende bediening. We komen zeker nog langs.

Dirk Jacobs

11-02-18
We hebben een heerlijke middag doorgebracht, dit is een restaurant om aan iedereen aan te bevelen, vlotte en zeer vriendelijke bediening en het eten was super. Bedankt lieve mensen.

Kurt Deschacht

04-05-17
Voor de derde maal dat we in de streek zijn , een tafeltje geboekt . Weer lekker gegeten en hartelijk ontvangen .

Familie Baudewyns - De Rho

22-11-16
Genieten met een grote G, steeds weer.

Dirk deruytere

24-07-16
Super lunchTajine let kabeljauw gedurdpfd maar bingo !!! Eerlijk eten aan eerlijke prijzen

Kristof Simoens

26-09-15
't Schuitje is een adres dat wij al jaren koesteren, waar we geregeld heengaan en ook al menige verjaardag of andere gebeurtenis hebben mogen vieren met vrienden en familie. We voelen ons hier altijd bijzonder welkom. De heerlijke en erg verzorgde gerechten zijn Frans geïnspireerd en de prijzen zeer redelijk voor de kwaliteit die je hier op je bord krijgt. Het verzorgde interieur en - bij mooi weer - de aangename binnenkoer doen de rest. Een aanrader!

D'hooge Marc

05-09-15
Zeer genoten van ons bezoek gisteren. Zeer lekker, alles vers en een vriendelijke bediening, het orgelpunt op een mooie uitstap Vlaamse Ardennen.

Lieve Declercq (Amberhoeve)

25-01-17
Het perfecte restaurant om onze gasten naartoe te sturen. Compleet dezelfde landelijke sfeer als onze B&B, op wandelafstand en dan nog eens superlekker ook!

Marnix & Nathalie Chevalier-Bauwens

01-09-15
We profiteren van de vernieuwde website om jullie aan iedereen aan te raden. Het is er altijd gezellig, aangenaam en vooral lekker. Wie nog niet langskwam weet niet wat hij/zij mist. Doe zo verder en tot binnenkort

Espérons que vous avez eu une bonne expérience dans notre restaurant ! Laissez nous un message.